Продуктите на фирма Amdent

Публикуван на:
Последна редакция:

Amdent е основана през 1967 в Нинашамн, Швеция и от тогава се развива, произвежда и продава ултразвукови скалери на зъболекари и хигиенисти по целия свят. Днес Amdent е една от най-големите производители на ултразвукови скалери. Десетки хиляди зъболекарски клиники по света всекидневно използват продуктите на Amdent.

Екипът на Amdent  е посветен да разработи продукти с превъзхождаща ефективност, невероятен ергономичен дизайн и високо ниво на хигиена. Продуктите са проектирани в близко сътрудничество със зъболекари, за да се осигури това, те да бъдат създадени за нуждите на зъблекарите и комфорта на пациентите. 

Ефективност и ергономичност в едно

Търсенето на продукти, които са все по-ефективни и все пак възможно най-комфортни за ползвателите им, нараства постоянно. Amdent винаги е притежавала и двата критерия като пътеводна светлина в развитието си и всички скалери на Amdent са оборудвани с екстра широк спектър на настройките за мощност, което значи че вие винаги можете да оптимизирате настройките за мощност за избрания от вас метод на приложение. По този начин лечението е еднакво ефективно и удобно, едновременно за вас и за вашият пациент.

Мулти функционални ултразвукови инструменти

Чрез използването на пиезо керамики, връхчето постига линейно и много прецизно движение. Зъбният камък се премахва лесно и ефективно като в същото време зъбите са непокътнати. Чрез комбинирането на напреднала електроника с пиезо керамика скалерите на Amdent могат да се използват за друго освен за скалиране. Ултразвуците са перфектен инструмент за лечение на кореновите канали едновременно чрез традиционната ендодонтия и чрез апикална хирургия. Скалерите са също идеално средство за минимално инвазивни екскавации, тъй като те лесно правят малки препарации с възможно най-малък импакт за здравата околност обграждаща зъбната субстанция. С Amdent във вашата клиника вие не само имате скалер, но също така мулти функционален инструмент, който е едновременно ефективен и ергономичен.    

Ултразвукови пиезо скалери

С различните ултразвукови пиезо скалери на Amdent е възможно да се извършат много различни операции включително скалиране, периодонтия, ендодонтия, минимално-инвазивни екскавации, апикална хирургия, тиксотропична циментация, амалгамно втвърдяване и още много.

Скалерите биват върху маса, мобилни и вградени. Тези предназначени за маса обикновено са стационирани точно до зъболекарската част. Мобилните скалери са лесни за преместване и се използват когато няколко зъболекари споделят устройството и то от време на време трябва да се премества между различните стаи или клиники. Вградените скалери са инсталирани в нови или съществуващи зъболкарски части и наконечника е винаги достъпен за употреба по време на лечението.

Голямо разнообразие от връхчета

Amdent има 69 връхчета и държачи за пили за скалиране, периодонтия, ендодонтия, минимално-инвазивни екскавации, апикална хирургия и други. Със своето голямо разнообразие от връхчета Amdent гарантира гъвкавост за зъболекарите и хигиенистите по целият свят.

Amdent предлага връхчета с различни ъгли, диаметри и дължини за по-лесен достъп и по-добра ергономия. Връхчетата с диамантено покритие позволява високо ниво на ефективност. Титаниевите връхчета гарантират сила и гъвкавост. С Amdent практикуващият действително има свобода на избора.

Всички връхчета на Amdent за скалиране и периодонтия са проектирани според изискването на ползвателите. Краят на връхчето е поставен в централната линия, също както химикал, намалявайки напреженията върху ръката на ползвателя и подобравяйки тактилността. Дългата шийка на връхчето осигурява перфектен достъп и видимост.

Ерго генерация от наконечници

Наконечниците на Amdent имат оригинален дизайн, който прави вашата работа ефективна и ергономична. Тяхната лека като перце тежест ги прави радост за ръцете и раменете ви, а вашите пръсти просто ще заобичат меката и приятна силиконова повърхност.

Трите различни наконечници в Ерго генерацията са специално проектирани за професионалисти, които искат техните ръце да им вършат работа през цялата им кариера. Всички те имат специална Ерго хватка, която предпазва ръцете на потребителя от напрежение, а наконечника от замърсяване.

free-delivery
Безплатна доставка

Получавате поръчаните от Вас продукти с безплатна доставка, когато поръчката е на стойност повече от 100.00 лв.

service
Сервиз на техника

Гаранционно и извънгаранционно сервизно обслужване на специализирана стоматологична или зъботехническа апаратура. 

discussion
Дискусионен клуб

Станете част от нашия дискусионен клуб и участвай в обсъждането на актуални теми в областта на стоматологията и зъботехниката. 

loading...