Представяне на фирма Biodinâmica Química & Farmacêutica LTDA

Публикуван на:
Последна редакция:

За компанията

Biodinâmica Química & Farmacêutica LTDA, е основана през 1991 и нейният главен офис е установен в Ибипора, важен индустриален и технологичен стълб в северната част на щата Парана, Бразилия. Във времето, Biodinâmica е демонстрирала своята отстъпчивост в цените при снабдяването с пазарно качество, конкурентни и надеждни продукти, помагайки на хора като вас да имат перфектна усмивка, като я запазват през целия си живот.

Като производител на стоматологични продукти, фокусирайки се върху необходимостта да се осигури здравето на устата и добруването ви, ние водим бизнес политика на изследвания за технологически иновации и развитие на новите продукти, целейки да предложим възможно най-добрата комбинация на качество и ефективност, осигурени от екип от специалисти с отговорност към опазване на околната среда.

Нашето зачитане на международните стандарти за качество ни помогна да консолидираме нашия дял на националния и международния пазар с голямо разнообрази от продукти рекламирани в цяла Бразилия и в 54 други страни, по-специално в Латинска Америка, Европа и Средния Изток.

Мисия

Да задоволи стоматологичният пазар с качествени, надеждни и конкурентни продукти осигуряващи оралното здраве.

free-delivery
Безплатна доставка

Получавате поръчаните от Вас продукти с безплатна доставка, когато поръчката е на стойност повече от 100.00 лв.

service
Сервиз на техника

Гаранционно и извънгаранционно сервизно обслужване на специализирана стоматологична или зъботехническа апаратура. 

discussion
Дискусионен клуб

Станете част от нашия дискусионен клуб и участвай в обсъждането на актуални теми в областта на стоматологията и зъботехниката. 

loading...