Фотополимер Artist

8.jpg
Допълнителна информация

Упътване

Цена:

150.00 лв.
Броя:

Информация за Фотополимер Artist

Микрохибриден фотополимерен материал, подходящ за обтурации на всички класове кавитети. Притежава изключителен хамелеонен ефект, флуорисциращ с отлична манипулативност, висока степен на запълненост и минимална свиваемост. Не задържа плака.

Предлага се в шприци по 4гр. със следните цветове: Универсален цвят, А1,А2,А3,А3.5,В3,С2,D3.

Универсалният цвят е уникален с още по-голям хамелеонен ефект, повишена износоустойчивост и транспарентност. Тези му качества обуславят две специфични приложения.        

          Първо: Той може да се използва като универсална емайл маса за естетични възстановявания във фронта. Повишеният хамелеонен ефект и транспарентността дават отлично цветово преливане и виталитет на обтурацията. Като добавим и незадържането на плака, отличната полируемост, малката свиваемост и износоустойчивостта, се получава резултат от най-висока класа.                          

          Второ: Поради голямата си прозрачност, той полимеризира и в по-дебели от 2мм слоеве. Като добавим малката свиваемост и повишената износоустойчивост се получава продукт за бързо запълване на дълбоки кавитети в дисталните зъби.

Произведен в германия за Янев Дентал ЕООД

AmdentBio ArtBiodinamicaChema-ElektrometCORTEXDS Technology LTDFaroGacela DentalIMICRYLKerrManiSAEYANG MICROTECH CoShinhungVERICOMZhermack
© copyright ® 2009 Янев Дентал ООД