За нас

“Янев-Дентал” ЕООД е българска търговска компания, внасяща и дистрибутираща стоматологични и зъботехнически продукти.

Тя е съдадена първоначално под името ЕТ „Петър Янев-АГХ” през 1993. През 2006 дейността на фирмата е разширена и продължена под името „Янев-Дентал” ЕООД. Седалището на фирмата е в град Стара Загора, но тя има представителства в София и Бургас. Имаме и мобилен екип, който може да ви доставя ежеседмично необходимите ви продукти. Мисията на фирмата е да снабдява с качествени продукти стоматологичните кабинети и зъботехническите лаборатории, за да имат клиентите ви перфектна усмивка, такава каквато не биха искали да скрият нито за миг. За тази цел сме установили търговски взаимоотношения с едни от най-добрите производители на продукти за стоматология и зъботехника. Ние предлагаме сервиз и поддръжка за всички наши продукти и с много внимание се грижим за вашето удобство и комфорт при употребата им.

Свържете се с нас, за да си осигурите бързина при доставката и конкурентни цени. Нашият адрес и информация за контакт се намират в раздел контакт на сайта ни.

Управител: Петър Янев

AmdentBio ArtBiodinamicaChema-ElektrometCORTEXDS Technology LTDFaroGacela DentalIMICRYLKerrManiSAEYANG MICROTECH CoShinhungVERICOMZhermack
© copyright ® 2009 Янев Дентал ООД